Nieuws Wit-Zwart - News Wit-Zwart - Actualités Wit-Zwart - Nachrichten Wit-Zwart

Dag en nacht stijlvol zichtbaar zijn!

NEWS > 03/02/2020

Dat was de vraag van onze klant. 12 jaar nadat Wit-Zwart het logo mocht ontwerpen voor dit boekhoudkantoor kregen we opdracht voor het ontwerp en de plaatsing van hun reclamezuil ...

De dynamiek van een nieuw jaar!

NEWS > 10/01/2020

Voor onze klanten maar ook voor Wit-Zwart zijn digitale wensen de nieuwe norm. Eenvoudig te versturen via mail of social media. Wit-Zwart ontwerpt én programmeert deze en andere boodschappen. Zo zetten we het nieuwe jaar in beweging!

Na 30 jaar tijd voor een nieuw logo vonden ze bij Aqua Engineering.

NEWS > 25/11/2019

En daar spraken ze Wit-Zwart voor aan. Na het nieuwe logo mochten we de huisstijl uitvoeren en hun unit (in het bedrijven-centrum te Boom) personaliseren.

Een opdracht zonder zorgen

NEWS > 20/11/2019

Kathleen Bogaerts en echtgenoot Piet Baete waren al dol-enthousiast toen ze uit de ontwerpen het logo voor haar nieuwe zaak mochten uitkiezen. Dat enthousiasme is gebleven toen Wit-Zwart de rest huisstijl (tot gevel toe) ook mocht invullen. Op 7 december opent ze haar deuren. Ze heeft dan ook een gat in de markt aangeboord : praktische zaken oplossen voor ouderen die thuis willen blijven wonen. Maar dat gat wordt dan wel ingevuld met een gouden hart. Wit-Zwart wenst haar een toekomst zonder zorgen!

You never get a second change to make a first impression.

NEWS > 04/11/2019

Top kleermaker Maximiliaan gaat zijn werknaam Sierlyck (nu met kleuraccent passend bij het nachtleven) verder de wereld insturen. Net als bij zijn uniek handwerk hoort bij deze speciale druktechniek nog een manuele afwerking.

"Graphic Design" nu verkrijgbaar in de Fnac Shops!

NEWS > 24/09/2019

Vanaf deze week in de véél betere boekhandel met de allerwarmste verkopers!

(Fnac Aalst, Antwerpen, Brussel, Gent, Leuven, Wijnegem.)

Daar is ie dan : Het boek "Graphic Design"

NEWS > 09/07/2019

Gebeten door grafisch ontwerp ? Dan is deze kanjer van 260 pagina's met ontelbaar veel voorbeelden iets voor u (netjes verdeeld volgens logo, huisstijl, illustratie, fotografie, advertentie, drukwerk, verpakking, belettering, standen en webdesign). Een overzicht van 30 jaar grafisch ontwerp en een inspiratie voor ondernemers en grafici (in wording). - Prijs : 28,50 euro (exclusief verzending indien nodig). Stuur een mailtje bij interesse.

Styling Promare Racing Team

NEWS > 21/05/2019

Wat als we met www.wit-zwart.be logo én een heuse Lotus Exige (en helm en kledij )voor ProMare Racing mogen ontwerpen, stylen en uitvoeren ? Na gedetailleerd bijschaven dit dus! Veel succes, bekers en kussen van de dames gewenst John Engelborghs van www.promare.be

Catalogus Tuinmaterialen Van den Bergh

NEWS > 21/05/2019

Een huzarenstukje van 188 blz is vandaag bij onze klant geleverd. Hun broodnodig werkinstrument voor de volgende jaren waar vele tuinaannemers inspiratie kunnen uithalen (en waar we ons graag zelf tussen plaatsten) ... Mooie samenwerking met Eef De Laet en Tuinmaterialen Van den Bergh! - www.wit-zwart.be

WIT-ZWART
Hovestraat 178/A
B-2650 Edegem
Antwerpen | België
Tel +32 (0)3 455 97 97
Mob +32 (0)475 32 02 01
info@wit-zwart.be

 
RPR Antwerpen
ON BE0466 491 014

WEBDESIGN
www.wit-zwart.be
Any copying or reproduction is strictly prohibited
Copyright © 2019