Nieuws Wit-Zwart - News Wit-Zwart - Actualités Wit-Zwart - Nachrichten Wit-Zwart

Beetje vakantiegevoel ...

NEWS > 09/02/2023

We kregen de Caraïbische smaak te pakken en gaven Maison Créole een compleet nieuwe look met het logo en de belettering inclusief kleuradvies voor de gevel! Succes Jean Délice!

Focus op design

NEWS > 09/02/2023

Wit-Zwart gebruikte Sylvie haar eigen handschrift om het logo vorm te geven en stelde de huisstijl op scherp met naamkaartjes en website.

Liefde op het eerste zicht

NEWS > 09/02/2023

Wit-Zwart mocht uitnodigingsgewijs de liefde bezegelen van een mooi stel rockers! Veel geluk Monique van Waelderen & Peter Melaerts

Go with the flow

NEWS > 09/02/2023

We maakten de naamkaartjes voor Robrecht Lasoen en daar zat muziek in!

Een snuifje Tommorowland

NEWS > 09/02/2023

Wit-Zwart mocht het prachtige kantoor van Deloitte voorzien van een snuifje Tommorowland! Ter plaatse gefantaseerd op teksten van de groepen die een intern evenement opluisterenden ...

Huisstijl (her)bouwd voor Land33

NEWS > 09/02/2023

Hans Van Tilborg is een volleerde architect die aan mooie klassieke gebouwen heeft mogen werken. Met zijn eigen bedrijf is hij een nieuwe weg ingeslagen en concentreert zich op het (her)bouwen van straffe buiten(landse)verblijven. Nieuwe logo, naamkaartjes, website en belettering van zijn Marco Polo annex aanhangwagen en weg is ie ... Succes Hans!

Straffe koffie van Wit-Zwart

NEWS > 09/02/2023

Na het op punt stellen van het Belmoca logo ontwierpen we een nieuwe huisstijl met naamkaartjes, een brochure, een samplebox en een beursstand ...

Klaar voor Eindejaar!

NEWS > 03/12/2022

Reeds meer dan 30 jaar eigen lokale uitgave. Ondertussen een vaste waarde mét meerwaarde ...

Op de goede weg!

NEWS > 09/02/2022

Wit-Zwart verzorgt reeds een paar decennia de uitstraling van meesterschilder Ken Cappaert Schilderwerken. Ook nu mochten we het logo ontwerpen van zijn nieuw (CI)project(s). Dit alles moesten we samen brengen op zijn ferme bolide. En, Wit-Zwart gaat verder dan enkel belettering : wij stylen mee de wagen voor een optimaal effect. Daarnaast is dit ook een staaltje van samenbrengen van verschillende materialen. Wel twee soorten goud vinyl, wit reflecterend vinyl (extra veiligheid op de werf) en nog een laag digitaal geprint.

Een frisse (her)start

NEWS > 13/01/2022

Wit-Zwart mocht het bestaande MdF Mobility logo hertekenen en vervolgens het wagenpark te herontwerpen. De zwarte bestelwagens kregen een grote maar subtiele vermelding van de naam (antraciet metallic). Het kleurrijke logo springt mooi in het oog. Ook aan de veiligheid is gedacht want de witte letters zijn reflecterend,. Niet onbelangrijk, zij vervoeren immers kwetsbare mensen. Met nieuwjaar kregen hun klanten een lekker taartje met het nieuwe logo!

Ook dit jaar veel liefde voor elkaar en de job ...

NEWS > 01/01/2022

Huisstijl om van te smullen!

NEWS > 14/12/2021

Wit-Zwart lust graag ook wat lekkers. Toen Pol en Beer mij aanspraken om mee te werken met de opstart van hun verfijnd eethuis zat de sfeer meteen goed. Het logo (gebaseerd op Pol zijn eigen handschrift) en de huisstijl zijn op maat gemaakt van hun visie met de zaak. Ook is heel de huisstijl zodanig ontworpen zodat creatieve duizendpoot Pol er daarna zelf verder mee aan de slag kan.

Meer dan 30 jaar trouw in elke Edegemse bus!

NEWS > 04/12/2021

Een initiatief van Wit-Zwart ter ondersteunig van de lokale handel. Een combinatie van gemeentelijke informatie, en redactionele of commerciele advertenties gericht op de eindejaarsperiode.

Van kurk-eik naar oase met palmboom

NEWS > 13/04/2021

Yoga-teacher ziet in de liefde voor palmbomen haar connectie met Wit-Zwart en gaat voluit voor nieuw logo!

Orange is the new black

NEWS > 07/04/2021

Orange is the new black voor notariskantoor Landuydt ... Na de kreatie van het logo en de huisstijl mocht Wit-Zwart heel de gevel aanp(l)akken met stijlvolle en experimentele vinyl ...

Tussen wit en zwart zitten alle kleuren!

NEWS > 29/12/2020

Verlies geen duur werkmateriaal!

NEWS > 01/12/2020

Duur werkmateriaal kwijtspelen ? Diegenen die op werven werken kennen het probleem maar al te goed. www.wit-zwart.be ontwierp dit logo speciaal om er het perfecte sjabloon van te maken. Zo zijn alle tools netjes én persoonlijk gemarkeerd!

Bien Trouilliez

NEWS > 14/10/2020

Na al die jaren was het tijd om het campagne-materiaal van Trouilliez Interieur op punt te stellen. Strakke verleidelijke advertenties en geestige borden aan straat ...

De weg banen!

NEWS > 14/10/2020

Een erfenis uit het verleden werd door Wit-Zwart rechtgezet : Het grijze wagenpark mocht eindelijk kleur bekennen! Olivier Trouilliez levert met Trouilliez Interieur immers ook enkel strak en perfect afgewerkt maatwerk.

Nagel op de kop!

NEWS > 14/10/2020

Na jaren zijn zaak gestyled te hebben was het tijd voor de volgende stap, een echte vakman verdient immers een echte vakkundige website. Cedric van den Eynde, (nog meer) succes met je knap Houtwerk!

Slim fit!

NEWS > 14/10/2020

Dynamisch familie-team zorgt voor warme ontvangst in hun shop. Wit-Zwart beschreef hun "Amazing Service" op hun shirts ...

Stof tot nadenken ...

NEWS > 16/07/2020

Hoewel recent gestart met een Sierlycke huisstijl was het voor deze straffe persoonlijkheid verstandiger onder eigen naam voort te werken ... een geslaagde nieuwe oefening!

Goed doordacht!

NEWS > 15/07/2020

De digitale wereld staat niet stil. Bijna 20 jaar later was het weer aan Wit-Zwart om het logo van iThink te herstylen en een duidelijke baseline te verzinnen. Daarna huisstijl aangepakt dmv naamkaartjes, printbaar briefpapier, mailhandtekening én up-date website.

Verfijnd werk versus brute kracht!

NEWS > 12/05/2020

Reeds 5 jaar mogen we het tuinrealisatiebedrijf van Yannick Van den Eynde vorm geven. Onwaarschijnlijk hoe hij op zo'n een korte tijd zijn bedrijf zo kan laten groeien. Hij heeft het dan ook echt in de vingers. Voor de zwaardere transporten had hij nood aan pure brute kracht, Wit-Zwart mocht er iets verfijnd van maken. Succes met je Actros Yannick!

Tom Laenen in de verf gezet!

NEWS > 29/04/2020

Qua communicatie had Tom eigenlijk het meeste al maar hij voelde dat dat de uitstraling miste die hij beoogde. Wit-Zwart mocht eerst het logo aanpassen (maar herkenbaar gehouden). Van daaruit is een compleet nieuwe huisstijl op poten gezet voor de naamkaartjes, briefpapier (digitale versie), omslagen flyers, wagen (zwart wagen bekleefd met matzwart en reflecterend wit en rood zodat die s'nacht ook opvalt) en een professionele website (met véél fotomateriaal) enz. Succes Tom!

Dag en nacht stijlvol zichtbaar zijn!

NEWS > 03/02/2020

Dat was de vraag van onze klant. 12 jaar nadat Wit-Zwart het logo mocht ontwerpen voor dit boekhoudkantoor kregen we opdracht voor het ontwerp en de plaatsing van hun reclamezuil ...

De dynamiek van een nieuw jaar!

NEWS > 10/01/2020

Voor onze klanten maar ook voor Wit-Zwart zijn digitale wensen de nieuwe norm. Eenvoudig te versturen via mail of social media. Wit-Zwart ontwerpt én programmeert deze en andere boodschappen. Zo zetten we het nieuwe jaar in beweging!

Na 30 jaar tijd voor een nieuw logo vonden ze bij Aqua Engineering.

NEWS > 25/11/2019

En daar spraken ze Wit-Zwart voor aan. Na het nieuwe logo mochten we de huisstijl uitvoeren en hun unit (in het bedrijven-centrum te Boom) personaliseren.

Een opdracht zonder zorgen

NEWS > 20/11/2019

Kathleen Bogaerts en echtgenoot Piet Baete waren al dol-enthousiast toen ze uit de ontwerpen het logo voor haar nieuwe zaak mochten uitkiezen. Dat enthousiasme is gebleven toen Wit-Zwart de rest huisstijl (tot gevel toe) ook mocht invullen. Op 7 december opent ze haar deuren. Ze heeft dan ook een gat in de markt aangeboord : praktische zaken oplossen voor ouderen die thuis willen blijven wonen. Maar dat gat wordt dan wel ingevuld met een gouden hart. Wit-Zwart wenst haar een toekomst zonder zorgen!

You never get a second change to make a first impression.

NEWS > 04/11/2019

Top kleermaker Maximiliaan gaat zijn werknaam Sierlyck (nu met kleuraccent passend bij het nachtleven) verder de wereld insturen. Net als bij zijn uniek handwerk hoort bij deze speciale druktechniek nog een manuele afwerking.

"Graphic Design" nu verkrijgbaar in de Fnac Shops!

NEWS > 24/09/2019

Vanaf deze week in de véél betere boekhandel met de allerwarmste verkopers!

(Fnac Aalst, Antwerpen, Brussel, Gent, Leuven, Wijnegem.)

Daar is ie dan : Het boek "Graphic Design"

NEWS > 09/07/2019

Gebeten door grafisch ontwerp ? Dan is deze kanjer van 260 pagina's met ontelbaar veel voorbeelden iets voor u (netjes verdeeld volgens logo, huisstijl, illustratie, fotografie, advertentie, drukwerk, verpakking, belettering, standen en webdesign). Een overzicht van 30 jaar grafisch ontwerp en een inspiratie voor ondernemers en grafici (in wording). - Prijs : 28,50 euro (exclusief verzending indien nodig). Stuur een mailtje bij interesse.

Styling Promare Racing Team

NEWS > 21/05/2019

Wat als we met www.wit-zwart.be logo én een heuse Lotus Exige (en helm en kledij )voor ProMare Racing mogen ontwerpen, stylen en uitvoeren ? Na gedetailleerd bijschaven dit dus! Veel succes, bekers en kussen van de dames gewenst John Engelborghs van www.promare.be

Catalogus Tuinmaterialen Van den Bergh

NEWS > 21/05/2019

Een huzarenstukje van 188 blz is vandaag bij onze klant geleverd. Hun broodnodig werkinstrument voor de volgende jaren waar vele tuinaannemers inspiratie kunnen uithalen (en waar we ons graag zelf tussen plaatsten) ... Mooie samenwerking met Eef De Laet en Tuinmaterialen Van den Bergh! - www.wit-zwart.be

WIT-ZWART
Hovestraat 178/A
B-2650 Edegem
Antwerpen | België
Tel +32 (0)3 455 97 97
Mob +32 (0)475 32 02 01
info@wit-zwart.be

 
RPR Antwerpen
ON BE0466 491 014

WEBDESIGN
www.wit-zwart.be
Any copying or reproduction is strictly prohibited
Copyright © 2019